Tweeted twitter.com/StackTridion/status/796699124573831168
2 added 10 characters in body
source | link

I am working with Web8Web 8 on SDL Cloud and DXA 1.4. I

I have created a C# TBB and using it in a component templateComponent Template associated with a multimedia componentComponent. This TBB insertinserts/updateupdates a value in Multimediamultimedia Component metadata and saves the componentComponent as well.

The behavior that I am getting, is that while I try to Preview in CME or run through Template Builder, the metadata of the componentComponent got updated; however, if I try to publish the componentComponent, the metadata value of the componentComponent does not update in CME.

I verifyverified that publishing is happening successfully with the relevant templateTemplate.

NOTE: I know the associated issues with adding custom meta dynamically while publishing to broker - I am here mentioning the issue related to a metadata field update in the componentComponent in CMS.

I am working with Web8 on SDL Cloud and DXA 1.4. I have created a C# TBB and using it in a component template associated with a multimedia component. This TBB insert/update a value in Multimedia Component metadata and saves the component as well.

The behavior that I am getting is that while I try to Preview in CME or run through Template Builder, the metadata of the component got updated; however, if I try to publish the component the metadata value of the component does not update in CME.

I verify that publishing is happening successfully with the relevant template.

NOTE: I know the associated issues with adding custom meta dynamically while publishing to broker - I am here mentioning the issue related to a metadata field update in the component in CMS

I am working with Web 8 on SDL Cloud and DXA 1.4.

I have created a C# TBB and using it in a Component Template associated with a multimedia Component. This TBB inserts/updates a value in multimedia Component metadata and saves the Component as well.

The behavior that I am getting, is that while I try to Preview in CME or run through Template Builder, the metadata of the Component got updated; however, if I try to publish the Component, the metadata value of the Component does not update in CME.

I verified that publishing is happening successfully with the relevant Template.

NOTE: I know the associated issues with adding custom meta dynamically while publishing to broker - I am here mentioning the issue related to a metadata field update in the Component in CMS.

1
source | link

C# TBB updating metadata value

I am working with Web8 on SDL Cloud and DXA 1.4. I have created a C# TBB and using it in a component template associated with a multimedia component. This TBB insert/update a value in Multimedia Component metadata and saves the component as well.

The behavior that I am getting is that while I try to Preview in CME or run through Template Builder, the metadata of the component got updated; however, if I try to publish the component the metadata value of the component does not update in CME.

I verify that publishing is happening successfully with the relevant template.

NOTE: I know the associated issues with adding custom meta dynamically while publishing to broker - I am here mentioning the issue related to a metadata field update in the component in CMS