1

we have enabled experience manager in SDL Tridion 2013 SP1 HR1 and we are getting following error in event viewer when we clicked on SDL tridion button on page. Let us know where we have to pass userName ?

    Value cannot be empty.
Parameter name: userName.


Component: Tridion.ContentManager.CoreService Errorcode: 0 User: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE  StackTrace Information Details:
   at Tridion.CommonUtilities.AssertArgumentNotNullOrEmpty(Object paramValue, String paramName)
   at Tridion.ContentManager.CoreService.CoreServiceBase.Impersonate(String userName)
   at SyncInvokeImpersonate(Object , Object[] , Object[] )
   at System.ServiceModel.Dispatcher.SyncMethodInvoker.Invoke(Object instance, Object[] inputs, Object[]& outputs)
   at Tridion.ContentManager.CoreService.CoreServiceInvoker.Invoke(Object instance, Object[] inputs, Object[]& outputs)
   at System.ServiceModel.Dispatcher.DispatchOperationRuntime.InvokeBegin(MessageRpc& rpc)
   at System.ServiceModel.Dispatcher.ImmutableDispatchRuntime.ProcessMessage5(MessageRpc& rpc)
   at System.ServiceModel.Dispatcher.ImmutableDispatchRuntime.ProcessMessage31(MessageRpc& rpc)
   at System.ServiceModel.Dispatcher.MessageRpc.Process(Boolean isOperationContextSet)

Thanks, Ramesh

  • (1) Are you using http or https? - (2) anything interesting in the cd_core.log of your Staging website, or cd_core.log of your OData website ? - (3) What are the Session Preview settings in the Session Preview tab? – Dylan .. Mark Saunders Dec 9 '16 at 16:42
3

SDL team provided solution for this issue.

For this issue, can you replace the following entry in the MMC Tridion SnapIn General Settings "Urls without HTTP authentication": 

((CoreService|ImportExportService)(\d\d\d\d)?\.svc/(streamUpload|wsHttp|wsFederationHttp|mex))|(TemplateBuilder)|(.*\/Themes\/.*\.png)|(.*\/Themes\/.*\.gif)|(.*\/SiteEdit\/Views\/Bootstrap\/.*)|(ImportExportService/Client) 

with: 

((CoreService|ImportExportService)(\d\d\d\d)?\.svc/(streamUpload|wsHttp|wsFederationHttp|mex))|(TemplateBuilder)|(.*\/SiteEdit\/Views\/Bootstrap\/.*)|(ImportExportService/Client) 


Restart Tridion COM+, Tridion services and do an IIS reset. 
Clear the cache then test again and let us know the outcome.

Thanks, Ramesh

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.