6

In Site Editor mode, CSS are getting distorted on clicking "Update Preview" after making changes to website content in SDL Tridion 2011 SP1.

However, once we click "Finish Editing" and exit Site editor mode, the webpages look fine, with their CSS intact.

Are we missing anything? Any help would be appreciated.

  • yes..the problem was the path set in the cd_dynamic_conf.xml. Problem solved for now. Thanks @Bart Koopman – t2013 Feb 20 '14 at 10:01
  • 2
    By all means answer your own question and give an elaborate answer, so others can find that answer when searching for a similar issue. – Bart Koopman Feb 20 '14 at 10:18
  • The "Path" attribute value at this node <Host Domain="url" Port="port" Protocol="http" Path="/"/> under /URLMappings/StaticMappings/Publications in the cd_dynamic_conf.xml was incorrect. Once that was set to the correct one the CSS rendered correctly. – t2013 Feb 20 '14 at 12:55
  • answer by adding a real answer (below), not a comment. Then you can also accept your answer (after a couple of days). – Bart Koopman Feb 20 '14 at 13:24
5

This is now resolved . The "Path" attribute value at the node "Host" node under /URLMappings/StaticMappings/Publications in the cd_dynamic_conf.xml was incorrect. Once that was set to the correct one the CSS rendered correctly.

| improve this answer | |
  • I'm interested in knowing how your correct path differed from the default (forward slash?) and how to know what the path should be (relative to the website root, based on a virtual directory, etc). – Alvin Reyes Feb 22 '14 at 5:51

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.