0

We have a site in SDL Tridion 2011 with SiteEdit enabled. For this We are able to edit content in Chrome and FireFox but not in IE. Refer images below. enter image description here

  • What makes it specific to SiteEdit? It looks like your site is simply not showing the proper content in IE (probably a CSS issue or a problem with the markup). Unless you're saying that the content somehow vanishes as soon as you click on the SiteEdit button? – Peter Kjaer Jul 11 '14 at 8:55
  • More details are needed. What is the version of Site Edit? What is the version of IE? is it Site Edit or Tridion GUI? – Pankaj Gaur Jul 11 '14 at 8:56
  • Peter - Actually these are two tabs "Overview" and Performance". For the "Performance" tab the content does not show up during Site Edit. I have checked and the tags are all in place. Pankaj - Its is in IE9 and yes it is the SiteEdit UI. – guest_2014 Jul 11 '14 at 9:05
  • I would suggest then to edit your question and let it reflect the "Tridion UI" instead of Site Edit. There is nothing called as SiteEdit UI :) – Pankaj Gaur Jul 11 '14 at 10:10
  • Pankaj - yes the Tridion UI for Site Edit. – guest_2014 Jul 11 '14 at 10:23
2

If it is SiteEdit 2009 SP3, then apply following Hot Fix: SE_2.3.0.76375 - Cumulative Hotfix and try again.

If it is SiteEdir 2009 SP2, then apply following Hot Fix: SE_2.2.0.83094 - Cumulative hotfix and try again.

Hopefully it should resolve the issue.

|improve this answer|||||
  • from screenshot it seems UI-2012 not SE – Raj Kumar Jul 11 '14 at 9:56
  • never seen UI 2012 or anything after Site Edit 2009...so not sure. XPM is the next big thing – Pankaj Gaur Jul 11 '14 at 10:08

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.