Questions tagged [dxa-1.4]

The tag has no usage guidance.

Filter by
Sorted by
Tagged with
3
votes
1answer
645 views

Error on accessing website DXA 1.4

DXA 1.4 installed successfully on SDL Web 8.1.1 + Topology and published all the pages got success. Accessed the Website URL: http://dxastaging.sdlweb8.indi/ Getting the output on the website ...
3
votes
0answers
187 views

DXA 1.4 Not possible to marshall single entity stream JSON

After successful DXA 1.4 installation on sdl web8. Topology manager also configured correctly and published all the pages successfully But try to access the web application getting this below error ...
7
votes
1answer
113 views

Issue with DXA DefaultModelBinder for Keyword field

I am migrating my old project to DXA 1.4. I am using Keyword fields in Schemas. While binding with default Tag Schema I am getting Keyword description instead of Keyword title. Reason for this is ...
4
votes
1answer
559 views

ERROR : _all.json' not found for Localization | DXA 1.4 .NET web 8.1.1

I have installed DXA 1.4 .NET on my SDL Web 8 System. When I hit application, I get the following message: Item '/system/config/_all.json' not found for Localization '6' Site.log error ERROR - ...
2
votes
0answers
302 views

Error while accessing DXA 1.4 website

I have installed DXA 1.4 (with Web 8) as per the documentation. Now I am getting the below error when trying to access the Example website - No matching Localization found for URL 'http://...
1
vote
2answers
225 views

DXA - Sample site

Web 8.1.1 is installed and DXA 1.4 I tried to setup DXA sample site. It is configured and site is loading but some parts have an error. Error Error message in log file is 2016-05-30 11:03:47,502 [...
1
vote
1answer
96 views

Problem with DXA 1.4, pages all not rendering without .Html extension

I am facing issue with page URL in DXA 1.4. I have installed DXA 1.4 along with all required services with SDL web 8.1 on single machine as per the installation instruction. When I am accessing site ...