Questions tagged [model-service]

The tag has no usage guidance.

Filter by
Sorted by
Tagged with
6 votes
2 answers
424 views

How to install the DXA 2.1 Model Service extension

I'm currently installing DXA 2.1 in a Sites 9 environment. We are trying to install the new Model Service extension (an extension to the Content Microservice), but the documentation isn't very clear ...
Harald Hoffelinck's user avatar
2 votes
1 answer
234 views

Deserialize DD4T content error while validating DXA Model service

I am following the below url to configure DD4T 2.0 to consume DXA Model Service: http://blog.trivident.com/switching-to-the-dxa-2-model-service-in-your-dd4t-application/ As per above article, when ...
Sayoni's user avatar
  • 125
2 votes
1 answer
367 views

DXA CTP 2.0 .NET Web app Internal Server Error

I did install successfully DXA CTP 2.0 on SDL Web 8.5 and also published all the example website pages successfully. DXA Model service also setup successfully and up and running. Accessing DXA Web ...
Velmurugan's user avatar
  • 8,075
2 votes
2 answers
210 views

DD4T 2.2 MultimediaField empty when using Model Service

At this moment I have a DD4T 2.2 .NET webapplication which uses the DXA Model Service (SDL Web 8.5). All my fields are working, except for the Multimedia fields. The image property in the ViewModel ...
Peter van der Lugt's user avatar
1 vote
1 answer
70 views

Content Service breaks when content tagged with keyword is being requested via DXA Model Service DD4T

At this moment I have a DD4T 2.2 .NET web application which uses the DXA Model Service (SDL Web 8.5). I am able to retrieve 'normal' fields correctly. I have another question open about MultiMedia ...
Peter van der Lugt's user avatar